Mijn verhaal

Ik ben Annette Koers. Ik ben geboren in 1972 en getrouwd met Jeroen.
In 1997 ben ik afgestudeerd aan de HIO in Enschede (Hogere Informatica), waarna ik in de IT ben gaan werken. Nadat ik bijna twintig jaar met deadlines en bits&bytes had gewerkt, was ik toe aan wat verdieping in mijn leven. Ik wilde graag wat meer contact met mensen, waarbij ik iets voor ze kon betekenen.

Aangezien ik zelf erg van sporten en sport kijken houd, werd ik aangetrokken tot het vak van sportmasseur. In 2016 ben ik geslaagd voor de HBO-opleiding tot NGS Sportmasseur, waarbij ik me meteen bij die brancheorganisatie (de NGS) heb aangesloten en ben gecertificeerd.
Ik had de smaak te pakken en ben doorgegaan met de opleiding tot SportZorgmasseur, een HBO-opleiding waarvoor ik in 2019 geslaagd ben. In deze opleiding heb ik geleerd mensen nog beter bij te staan bij het genezen en voorkomen van blessures. Ik beweeg me nu meer in de zorg-keten, kan verwijsbrieven lezen en maken en kan iemand dus, indien nodig, doorverwijzen naar een andere zorgverlener (huisarts, fysiotherapeut, podoloog enz.).

Ik wil me heel graag blijven ontwikkelen, en ben daarom vervolgens gestart met de HBO-opleiding tot Massagetherapeut. Ook deze opleiding heb ik inmiddels succesvol afgerond.

Als masseur kan je mij typeren als gevoelig, maar effectief. Volgens wetenschappelijk onderzoek is een sportmassage het meest effectief, wanneer de cliĆ«nt niet meer dan een “tolereerbare” pijn voelt. Die grens is voor iedereen verschillend en het is voor mij een mooie uitdaging om hem op te zoeken. Precies zo, dat iemand tevreden en goed gemasseerd naar huis gaat, en toch het gevoel heeft flink stevig gemasseerd te zijn. Bij mij krijg je “de beste touch voor jouw lichaam“.
Misschien is met deze beschrijving meteen duidelijk dat je voor een zuivere ontspanningsmassage beter niet voor mij kunt kiezen. Als je echter last hebt van je spieren, ben je bij mij absoluut aan het juiste adres!