Wat is massagetherapie?

Massagetherapie is een volledige behandeling voor de spieren. Daarbij wordt alles uit de kast gehaald om uw probleem op te lossen. Hierbij kan je denken aan een massage, maar ook aan een onderzoek naar de oorzaak van de pijn, of een advies voor oefeningen. Ik heb als massagetherapeut de beschikking over veel verschillende soorten behandelingen. Daardoor kan ik altijd een passende behandeling kiezen.
Lees meer over deze vorm van behandelen, boek meteen een behandeling, of scroll verder naar de sportmassage, Dorn therapie of dry needling behandelingen.

Sportmassage

Een sportmassage is een flinke opfrisser voor uw spieren. Het voorkomt en verhelpt spierpijn en blessures. Bijvoorbeeld vastzittende schouders en nek door stress. Dit type massage is nuttig voor iedereen, sporter of niet-sporter.

Dorn Therapie

Met behulp van Dorn therapie kan ik uw ruggenwervels en gewrichten controleren en eventueel corrigeren. Dit helpt bij allerlei klachten zoals rugklachten, nekklachten, migraine en bekkenklachten.

Massagetherapie

Een behandeling zoals hierboven beschreven.

Ik word altijd kundig en professioneel geholpen en mijn klachten zijn aanzienlijk minder als ik ben geweest!

Chantal

Is super goed bevallen… Had last van mijn been. Paar keer geweest was een heel stuk minder.

Demelza

Ik heb al een paar keer een massage bij Annette gehad. Mijn nek en schouderklachten zijn al een heel stuk minder. Ook de Dorn therapie vind ik veel fijner dan de Chiropractor. Ik kan haar Parkwijk massagepraktijk zeker aanraden. En dat zeg ik niet snel, ben nog al kritisch persoon.

Jo

Hallo! Ik ben Annette Koers

Gediplomeerd NGS sportmasseur en HBO-massagetherapeut

Ik heb in 2016 de opleiding tot NGS sportmasseur afgerond. Ik heb deze opleiding gedaan omdat ik, naast mijn werk als IT-professional bij Achmea, ook graag mensen wilde helpen. Aangezien ik zelf erg van sporten hou, kijken en doen, was de keuze snel gemaakt om iets met spieren te gaan doen. Na de opleiding tot sportmasseur ben ik eerst doorgegaan met de opleiding tot sportzorgmasseur. Toen ik die ook afgerond had, wilde ik me nog verder bekwamen in het massagevak. Ik heb gekozen voor de opleiding tot massage therapeut, die ik eind 2021 met succes heb afgerond.

Op dit moment heb ik de volgende opleidingen afgerond:

 • Sportmassage (HBO-niveau)
 • Sportzorgmassage (HBO-niveau)
 • Medische basiskennis (HBO-niveau)
 • Massage therapeut (HBO-niveau)
 • Dry needling therapeut
 • Ontspanningsmassage voor sportmasseurs (o.a. ontspannings-, hotstone- en hoofdpijnmassage)
 • Elastisch tapen 1 en 2
 • Dorn Therapie
 • Lage rugpijn massage
 • Triggerpointmassage
 • Haptische massage
 • Massage bij fybromyalgie
 • Bindweefselmassage
 • Manuele lymfedrainage

 

Veel gestelde vragen

Welke Corona maatregelen neemt u?

De Corona maatregelen die ik genomen heb, heb ik op deze pagina beschreven.

Wordt de behandeling vergoed vanuit de zorgverzekeraar?

Jazeker, dat kan! Sinds 1 februari 2022 ben ik aangesloten bij de VBAG, waardoor mijn behandelingen vanuit de aanvullende verzekering kunnen worden vergoed. Kijk voor de vergoedingen in de polisvoorwaarden van je eigen zorgverzekeraar, of klik hier.

Ik heb een klacht, wat kan ik doen?

Het spijt me dat u ontevreden bent over mijn behandeling! Wilt u contact hierover met me opnemen? U kunt ook uw klacht melden via de VBAG, klik daarvoor hier.

Kan ik bij u pinnen?

Jazeker, dat is mogelijk

Wat is sportmassage?

Wat sportmassage precies is en wanneer het toegepast kan worden, leest u hier.

Wat is Dorn therapie?

Dorn therapie wordt hier uitgelegd.

Wat is elastisch tapen?

Elastisch tapen wordt op deze pagina uitgelegd.

Wat is dry needling?

Dry needling wordt op deze pagina uitgelegd.

Sportmassage Koers
5.0
Gebaseerd op 9 beoordelingen
powered by Google
Magda Hubers
Magda Hubers
21:02 02 Feb 23
Mijn ervaring met deze therapeut was geweldig.Ze kan goed luisteren, doorvragen en analyseren.De verschillende types... massage waren intensief.Ik beveel haar zeker aan.lees verder
edotijssen
edotijssen
12:44 21 Sep 22
Vandaag een fijne klacht gerichte massage gehad. Anette weet goed de plekken te vinden die vast zitten en deze goed te... behandelen. Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt!lees verder
E.A. Linden, van der
E.A. Linden, van der
14:39 22 Apr 22
Mijn rug en schouders zaten al een tijdje vast en ik kon er maar geen vinger op leggen waar dit mee te maken had. Na... één massage was er al resultaat: mijn rug was veel losser dan voorheen. Ook kreeg ik goede oefeningen en tips mee. Al met al een prettige sfeer en een behandeling met resultaat!lees verder
Jo Stassen
Jo Stassen
04:46 16 Apr 21
Ik heb al een paar keer een massage bij Annette gehad. Mijn nek en schouderklachten zijn al een heel stuk minder. Ook... de Dork therapie vind ik veel fijner dan de Chiropractor. Ik kan haar Parkwijk massagepraktijk zeker aanraden. En dat zeg ik niet snel, ben nog al kritisch persoon.Jo Stassen, Apeldoornlees verder
Richard Sanders
Richard Sanders
20:16 16 Dec 20
Chantal Vos
Chantal Vos
15:53 30 Jul 20
Ik word Altijd kundig en professioneel geholpen en mijn klachten zijn aanzienlijk minder als ik ben geweest!
Michel ten Voorde
Michel ten Voorde
18:14 27 Jun 20
Simon Ambrawo
Simon Ambrawo
17:42 27 Jun 20
Demelza Hartgers
Demelza Hartgers
17:24 27 Jun 20
Is super goed bevallen....had last van mijn been. Paar keer geweest was een heel stuk minder.
Meer beoordelingen
js_loader
Chat openen
Scan de code
Hallo 👋
Kan ik je helpen?
Let op, een reactie kan even op zich laten wachten omdat ik aan de massagetafel sta...